Wednesday, May 20, 2009

09.05.09 - p/s: En. Ahmad now is my fiance

So here it goes..
10 days passed by, tp i just got the time jot this thing.
Well above matter refers, hehehe.

The ring that bind us together

The event happen so fast, moderate yet abah menjemput guest yg agak ramai.
Sorry la pada rakan-rakan yg saya x inform pasal ni, saya buat kecik2 je sebenarnye, tp kawin nnt Insyallah dapat le kad.
Cincin tuh En. Ahmad beli sendiri..Orang ckp CANTIK!!!! pandainye tunang saya, tepok tangan sket.. Gambar hantarn nanti2 la sy upload..saya buat sendiri tau!

This is a picture of us together sebelum En. Ahmad and family balik

Perasaan saya? gembira la. Tp so much thing to do in so little time. Skrg kena jadi a very good manager in managing my very own life, my financial, dan semestinya menjaga hati En. Ahmad.
I may now be part of his life, but as for me he means the world.



11 comments:

Anonymous said...

perghhhhh!!! apsal aku xtau??? smpi ati ko syida... *majuk nih!* huhu..

nway, congratulations!!!! really happy 4 u... mjlis kawen nnti jgn lupe ajak ek XD

maksutimah said...

bukan x cite kat ko... dak2 lain pon baru je aku khabarkan..
kawin nnt aku ajak, jgn x mai pulak ekau

Miss Taeyong said...

huhuhuhu...veil yg mahal tu!

maksutimah said...

veil murah.. beli kt kuantan je ntah adik aku beli..
aku kan cheapskate

maksutimah said...

veil murah.. beli kt kuantan je ntah adik aku beli..
aku kan cheapskate

Miss Taeyong said...

maksud aku...

veil: RM 29.90 (aku hentam je harga weh. mana la aku tau harga pasaran skrg, mcm aku xtau brp harga mak andam)

u wearing veil: priceless!

Faizul Azmil said...

aku nak kawin jugak!!!!!
waaaaaa!!!

Huda said...

tahniah yer :)
all da best!

Shahrul Z said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........dah bertunang x khabo!!!

apa2 pon tahniah!

Faryza said...

alaamak...ko punya cincin tunang sama ngn cincin tunang aku ke?blk karang nak check box la ada k tak...skrang kekadang pakai kekadang tak sbb kekadang ketat..bwek!!!

Tahniah shida..semoga berbahagia hendaknya...

Panglima Hikayat said...

Tahniah Cik Shida, dah betul hala tujunya ni. Terbaik2, ehe.