Thursday, December 11, 2008

7 Eleven.... Tag game lagi!

7 Fakta tentang anda:

1. merelease kan tension dgn memasak @ mencuci tandas
2. suke menyanyi terutamanya ketika di dalam bilik mandi
3. suke main dgn cousin2 (adik2 semua udah besar)
4. surf for evrything in the net
5. berjalan laju
6. suka buang masa jugak
7. pemalu (hahahah sebaliknye la)

7 Nama pangilan anda:
1. Syida
2. Noni
3. Syahida
4. Kak Ni
5. SyidaKadir
6. Maksutimah
7. Nor Syahida

7 perkara yang berharga:
1. Family
2. Kawan2
3. Sedara Mara
4. Karier
5. Kesihatan
6. Kasih Sayang
7. Harta

7 perkara yg menakutkan anda di dunia ni:

1. Air (takut lemas)
2. Mati (nak pulak when no one around)
3. Kematian org yg sy sayang
4. Kena Rogol
5. katak (amfibia-geli sebenarnye)
6. Terluka @ dipermainkan
7. kosong, sepi

7 Lagu yang punya kenangan @ memberi kesan mendalam pada anda:

1. Negaraku- saya sayangkan Malaysia
2. Fall for You (by 2ndhand Serenade , sy mengharapkan ade org akan fall for me and mean it)
3. Cuba (by Faizal Tahir)
4. Aku Cinta Padamu (by Ct nurhaliza- sbb lagu tu saya minat CT)
5. There's hope (by India Arie- whenever i felt down, lagu ni mampu motivate saya)
6. Unpretty (by TLC- we do thing to impress people that we do hate)
7. Beautiful (by Christina Aguilera, oh i feel beautiful bila nyanyi lagu ni)

7 Ayat yg kerap disebut oleh anda (saya tukar jd words):

1. "Wahhhh"
2. "Ntoh"
3. "Alaaaa"
4. "Seyes??"
5. "Oh My.."
6. "Weih"
7. "Chill la"


7 Perkara yg Buat anda berkecil hati(kurang 7 sbb sy selalu besar hati la :-D):
1. bos x igt nama saya
2. long x g konvo saya tp g konvo adik ipar dia
3. orang perli fizikal apperance saya (nk umpat takpe, jgn perli depan bleh x?)
4. ...
5. ...
6. ...
7. ...

7 cara memujuk anda (senang je, sy jarang merajuk la):

1. Say sorry like you mean it
2. cakap perkara positif
3. jangan tegur klau saya tengah temper
4. ubah topik cakap pasal benda lain
5. bagi saya space nak bersendiri jap (biasanye saya muhasabah blk time tuh)
6. buat saya senyum plzzz
7. jangan ungkit

7 perkara pertama anda:

1. saya anak perempuan dan cucu perempuan pertama (belah mak ar)
2. TNB - my first real job
3. Kesatria - boypren yg saya bawa ke mana2
4. Pertama kali rase ehem2 kat org iaitu dgn En. Ahmad :-)
5. Michael Owen- tahun 1998 buatkan saya minat ngn English football sblm ni sy penyokong kelab bolasepak Pahang je
6. My 1st period
7. looking fwd for my first real date

7 mangsa seterusnya yg harus di TAG:

1. May
2. Lanny
3. Kaki Bangkang
4. Bojol
5. Kid Kimi
6. Aniey
7. Sape2 rase nak di tag buat je...

3 comments:

Miss Taeyong said...

wakakakaka...

tak tahan yg neh:

7 Perkara yg Buat anda berkecil hati(kurang 7 sbb sy selalu besar hati la :-D):

2. long x g konvo saya tp g konvo adik ipar dia

agak2 ecah bce x blog ko ni? hik hik...

maksutimah said...

babe of coz ecah tak bace punye hahahhahha, tp dia pernah tnye suami dia sal x g konvo aku tuh...
aku xde menda la nak kecik hati, so ini consider kecik ati la kan ngeh ngeh

bojol said...

hiks hiks. ade name aku. tak perasan lak. takpe laa aku dah un-tagged diri sniri. bz weh. zzz.