Tuesday, December 23, 2008

babai 2008, surely i'll remember December 2008

wah.. awesome gila la. Bulan 12 ni rezeki murah betul,
mula2 gaji, pastu claim (masih NI klau di comparekan dgn opismate), then today bonus!!
mmg mahsyuk la. Alhamdulillah.

Seronok dpt kongsi rezeki sama mak abah, adik2, kengkawan n definitely utk diri sendiri. Tp byk2 pon kena berpada, kena simpan jugak sket. Dlm kepala dok pikir, spoiler for kesatria, new sunglasses, spa treatment, another jeans, baju keje. Yummylicious la. Hai betul2 bahagia bulan ni :)

Bday this year mmg different la, no more frens around but happily celebrated with my family coz the next day was hari raya raya haji. Dah tua rupenye den ni.. paling hampagas sekali kena kupas buah nyor nak buat pulut kt umah nek masa fetch dia. Hebat gak la 4 biji sy ngn ija berjaya kupas. Lambat sbb asyik sms ngn En. Ahmad, Ija bengang je hahha.

Time raya haji semua gathered kat rumah.. even rumah tgh renovate that time, tp syok je. Siap kena beli another comforter sbb dah x cukup tilam and toto. Pastu baby anjang ade, wah syok2 dpt kiss budak2. Cousin mmg hingar la, tp takpe, sbb rumah kita dah lama xde budak kecik since my cousin, Syirah. Syirah leh plak kasi kad bday, suoh sy bawak balik boypren, betul la budak2 skrg!

Pastu masuk opis tah bape hari je, g kusus, g outstesen, cuti lagi.Rasenye bulan ni 9 hari je dok opis. Patut la happy semacam je sy. G KL dis time...serunut sangat. Dating ngn En. Ahmad. G kenduwi ngn En Ahmad lalalalala. 3 kali tgk wayang ngn En Ahmad ahhhh keren bangat dong waduh2! Dlm 2 minggu ni je 5 movie dah sy nonton..mmg gila.Penat2 jugak tp berbaloi bagi sy cos after this jauh :(

Byk kenangan cerita memori indah bulan ni. Bahgia hati, skrg selera makan sy dah datang balik....hehehe. Sonok ar kuat makan ni, rase cergas sket, dulu x selera makan, i feel weeker. So semoga hari2 mendatang n tahun baru menjanjikan yg terbaik buat kita semua. Surely saya akan terus mengingati Disember tahun ini. Selamat datang tahun baru.

Ps:/ Sy suke kebetulan yg sy terpaksa outstesen weekend ni and early January.

8 comments:

bojol said...

wah wah wah. encik ahmad... hehehehe.

Miss Taeyong said...

saya pon curious dgn en ahmad ;p

en ahmad who?

bojol said...

Encik Ahmad Albab?

sayut said...

sape la en ahmad tu....

maksutimah said...

wah... mana en ahmad yg kita cari?
bila en ahmad nak show off ni??

sayut said...

en ahmad malu kot

bojol said...

encik ahmad sedang malu-malu t*** kucing kot.

maksutimah said...

ape la bojol! eh busut