Tuesday, August 18, 2009

Kursus

Well to begin with, skrg br abis kelas Insulation Coordination yg supposedly habis petang ni, but memandangkan participant tak menggalakkan (Fy ended), kelas boleh habis lg cepat. Nak balik ke Kuantan at this moment sure jam tak igt, thus stay kat sini smbil manfaatkan tenet free ada bagusnya (mooning).

Weekend lepas, sy ngn En. Ahmad enroll for kusus kahwin kat well known Zura's Akademik. Klau tak tau, google sndiri la. Tempat tu artis2 msia selalu g, and we dont bother pon, but since En. Ahmad ade hari keluarga pagi tuh and me yg kena travel all the way from kuantan, so kitorg decide amik yg kat Bangsar tuh la ..senang. For Miss Tae Yong Info, kitorg tak bump pon dengan Fasha Sandha. Ade la sorang artis, Aidil AF klau ko kenal la babe. Picture: Aidil ngn tunang tgh beraksi dlm sketch merisik dan bertunang

Modul kursus komprehensif, tp mungkin expectation sy terlalu tinggi kot. So far, bagus byk info yg saya n En. Ahmad gain and Insyaallah untuk dipraktikkan. And modul sketch tuh, sy ngn En Ahmad dah panas buntut dah nk balik, tak perlu kot rasanya. Tp ikutla akademi buat tuh mungkin menda ni dh jadi signature mereka kot, layankan aje. En. Ahmad lagi la siap kena jadi pelakon tambahan lagi .....;
Picture: En. Ahmad kena belakon jadi pengapit, suka tgk dia senyum kontrol... buat lagi boleh. meow meow meow hhahahah

Okla takde la ngantok sgt kusus, maybe sbb byk lawak2 dongdang dari penceramah, nak pulak sy ngn En. Ahmad dok depan nun. Uish tak sempat nk lelap. Salah satu item ke arah majlis kahwin kami dh lengkap hehehheehh

Sambung plak kusus Insulation Coordination kat ILSAS. Huih berpeluh ngira guna hphone calculator. Terpaksa la tunang meminjamkan calculator dia yg ade tulis nama dia besar2 kat belakang tuh...Okla kusus ni, rase nak sambung belaja cepat2 je. Seronok tp could be agak dry sket. At least dah boleh appreciate kenapa kita guna all those rating dlm spec kita before float the tender. Bijok bijok arh.

Balik kuantan plak, 20 hb ni ada satu lagi kusus ke seminar ke simposium tak ingat dah. Hmm layan kan aje, harap2 ade mkn pree. Sy ngn En. Ahmad skrg dlm langkah penjimatan maksimas.

Thats all for today, mau berangkat pulang ke tanah air plak...

4 comments:

sayut said...

kalkulator tu jgn lupa beri semula pada peminjamnya ya...
p/s: bagi pihak tuan empunya

Huda said...

ihikz..x sabar aku tggu hari bahagia ko nanti :)

aku de kl ni, konvensyen icc..

maksutimah said...

to huda :uits ko betul2 dah jadi sebahagian warga TNB la huda

to sayut: iye2 nak pos pon boleh la

Miss Taeyong said...

aidil who? hahaha.. aku kenal la.

p.s. just bcoz ko dah lps, jgn tnye aku biler plak k. dont turn urself into makcik2 like...