Tuesday, November 18, 2008

Happy Anniversary My Dear PEP 30

Wahhhhaaaaa, esok genapla setahun aku dlm dis company. Rasenye perkataan anniversary tu cam x bape seswai, tp bcoz sayut dah start ckp anniversary, aku pon terikut2 menggunakannya. Cepat betul masa berlalu So I start with this picture, this is during my orientation at ILSAS. Not knowing each other and helf a very indeed semangat nak bekerja.
I lurve this one. Lama jugak jadi desktop background aku. Time OB. Met all those crazy peoples, yet make me cherish the friendship most. OB byk bukak mata aku to Allah, to life, to people, to family, to company. Like almost everything la

Ini plak, time convocation. Ade plak org ckp aku pakai suit cam peguam. No way ok! hahaha. Igt lagi time tuh sape ntah mamat kerempeng tinggi2 tuh kata aku pakai make up tebal. Sorry ok, I'm not even wear a foundation pon, just the powder, blush and shadow wahhh plus the lip balm bukan lipstick ok!

Team building: Paintball game..Tuhan je tau perasaan masa tuh.. Someone's wife start buat muka. Salam aku pon tak ingin. Tp ini besh, team sama ngn bos yang telah menembak team sendiri. WTF!


Last but not least. Latest picture taken before my immediate buat aku punye evaluation.. aku jdi inventory girl je dat time n scrap all those unwanted paper. Ikut hati aku semua unwanted hahahah.


So.. I do cherish all those moments. Masa betul2 mendewasakan. Tak sabar nak dapat confirmation letter. Tak dapat nak bayangkan how proud my parent would be later on.

TQ to people behind this success especially Pn Ramlah, En. Juzaini (for the termendous interview), Syazwan (sbb tlg amikkan offer letter aku), My Uniten frens, Pn Razana, Kak Syakila,

Tahanian : Sayut, Zaidi, Bojol, Ajiz, Rudy, Apiz, Syuk, Jebat, Acop, Yati, Sharmila n of coz Jaz.

Officemate for always helping yet taichi gak sometime: ZulA, ZulD, Razman, RosilJo, Boy, Ezairi, Yasir, Ros, K Rin, K Mahani (for claim hahaha), K. Fauziah, K Ita, Lan (walopon kejap, i know u r the best), My Fav Technician: Aziz Tuk, Mohit (sbb perli aku tak kan technician nak ajar engineer semua benda), En Syed, Mahyudin, n all la penat la nak ingat nama. Not to forget my big bos for alway forgetting me in the meeting, forget to introduce me to the guess, forget to put my name in the list of project.

Walaupon ajaran or pertolongan yg kecil, Seriously I do appreciate.

4 comments:

aeris said...

dah setaun ko keje sana ek.. x wat open table utk aku pn lg, peciter ni?? ha ha ha

LannY said...

uiks permulaan yang besh..kat bawah tu mcm tak besh sikit aje..sabo je eak....if not happy ...balik rumah make u happy in own environment...buang office jauh jauh...he he

bojol said...

waaaah ade name aku. kakakakakaka

maksutimah said...

aku letak semua nama yg ade dalam pale otak aku la bojol