Tuesday, November 11, 2008

Kodak Moment - NONI




Ini NONI. Masa ni umur dia 3 atau 4 tahun kot.. Lupe plak nak tnye. Arwah tok kata dia punya pipi cam kuih pau. Hidung plak cam kuih koci. Wonder why semua makanan yg reflect those feautures.

Tp sekarang NONI dah semakin besar, dah pandai cari duit sendiri. Dah pon beli kete sendiri, dan dah tak comel lagi!.Pipi dah tersorong, hidong dah macam jambu air. Dah pandai melawan, dah pandai nak stress2.


Penat gila cari gambar NONI yang cute ni... last2 jumpe gambar ni je. Boleh la nak show off kat kawan tuh..Klau jumpe gambar NONI yg lain, well yang lebih cute x sabar nak cari. Tp rumah tgh renovate.


Ps:/ Kadang2 jadi kanak2 senang. Hidup ini memang ?@#$%.. Tapi esok kan masih ade

4 comments:

LannY said...

NONI ..tu la tak bagi tau nama hang kan...kan aku dah ingat salah rumah ari tu.....ha ha

maksutimah said...

hahaa Lan aku mmg lupe...
org kat umah n sedara semua ingat aku Noni bt Abd. Kadir
hahhaa nama tuh way too cute for me

sayut said...

terkilan la tak dpt tgk gambar ko ngn gigi susu

maksutimah said...

mongok le!